titel
Uitrusting: 75
BEREIDING DRESSING
Snijdt het citroengras in kleine stukjes. Rasp de knoflook en de gember, maak de Spaanse peper schoon, verwijder de pitjes en hak ze grof. Meng water, citroengras en limoenblad met hoge snelheid in een blender. Filter de vloeistof in een fijne zeef of kaasdoek. Spoel de blender af en giet de vloeistof terug in de blender. Voeg amandelboter, agavesiroop, limoensap, Spaanse peper, knoflook, gember en tamari toe en mix tot een mooie gladde dressing. Deze dressing kan in de luchtdichte verpakking twee dagen in de koelkast worden bewaard.
BEREIDING Wraps
Schraap de wortels en snijd ze in reepjes julienne. Haal de buitenste bladeren van de rode kool en snijd ze in dunne reepjes. Was de taugé. Meng wortel, rode kool en taugé in een kom. Bevochtig de rijstvellen met een schone, warme, vochtige handdoek. Vul de rijstvellen met de groenten en wat koriander. Rol de vellen op en strooi er twee eetlepels dressing over of serveer het met een aparte kleine kom.
PER PORTIE: 492 KCAL - EIWITTEN: 6 GRAM - KOOLHYDRATEN: 32 GRAM - VETTEN: 38 GRAM - VEZELS: 4 GRAM